AK SİTELER AK SİTELER
Diğer Resmi Ak Siteleri
Kadın Kolları

Kadınlarımızla yarınlar daha aydınlık olacak.

Gençlik Kolları

AK Gençlik, kökü mazide, gözü istikbalde olan gençliktir.

WEB SİTESİNE GİT
AK Parti İletişim Merkezi (AKİM)

Görüşleriniz bizim için önemli.

AK İcraatlar

Birlikte başardık!

Yaşlılar Koordinasyon Merkezi

Yaşlılar toplumun kutup yıldızıdır.

Engelli Koordinasyon Merkezi

Yeter ki gönüller engelli olmasın. İnşallah her engel aşılır.

TBMM Grup Başkanlığı

AK Kütüphane

Türkiye Bülteni

Siyaset Akademisi

10-08-2014 00:00:00

İl Başkanımızın Basın Açıklaması

Ak parti Eskişehir İl Başkanımızın canlı yayın basın açıklaması

Değerli basın mensupları;
Değerli Teşkilat mensubu arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.Televizyonlarında bizleri izleyen hemşehrilerime teşekkür ediyorum.Şuan itibari ile Türkiye'de sandıkların yüzde 91 i açılmış bulunmakta ve Sayın Başbakanımızın yüzde 52 oy oranı gözükmektedir.Eskişehirde sandıkların yüzde yüzü açılmış bulunmaktadır.Eskişehirde oy oranımız yüzde 45.41 olarak gözükmektedir. Eskişehirli vatandaşlarıma hemşehrilerime buradan teşekkür etmek istiyorum.Gördüğünüz üzere Ak Parti oyunu Türkiye genelinde yüzde 52 civarında göstermiştir.Çatı adayları diğer partiler birleşe birleşe küçülmeye devam etmektedirler.
Çatı aday çıkarmalarına rağmen yüzde 40 ın altında kaldılar.Eskişehirde de trendimizi biz referandumda yüzde 44 ‘den bugün yüzde 45.41 civarına çıkarttık.
Biz de eskişehirde trendimizi yükseltmeye devam ediyoruz.Bundan sonra da yükseltmeye devam edeceğiz.Diğerleri birleşerek küçülmeye devam edeceklerdir.Halkımız net bir şekilde cevabını vermiştir.Çatı adayları ise malesef fiyaskoyla sonuçlanmıştır.Eskişehirli vatandaşlarımıza hemşehrilerimize ve teşkilatımıza çok teşekkür ediyorum.
Gayretli çalışmalarından dolayı milletvekillerimize teşekkür ediyorum.Teşkilatımızın bütün mensublarına mahalle başkanlarına,mahalle yönetimlerine,sandık yönetim kurulu üyelerine,sandık başında duran bütün vatandaşlarıma hemşehrilerime arkadaşlarıma sonsuz teşekkürler ediyorum.Memleketimize milletimize ve Dünyaya Türkiyeye Hayırlı Uğurlu Olsun.

SEN DE KATIL SEN DE KATIL

Gücümüze Güç Katın.